FvD brengt uw project tot een succesvol einde

Samenwerken, vertrouwen en daadkracht zijn sleutelwoorden die bij FvD projectmanagement horen. Met onze werkwijze begeleiden we projecten met praktisch inzicht tot een succesvol einde.

Een partner met ervaring

FvD Project- management heeft ruimschootse werkervaring op het gebied van volkshuisvesting en is sinds 1985 werkzaam in corporatieland. Wij hebben dan ook veel veel ervaring op het gebied van volkshuisvesting. U kunt bij ons terecht voor diverse typen projecten op vastgoedgebied.

FvD Projectmanagement

Een greep uit onze ruime ervaring:

  • Dagelijks- en Planmatig Onderhoud
  • Renovatie en woningverbetering
  • Management en opzetten en begeleiden van processen
  • Bewonerszaken, zowel individueel als commissies, groepen enz.
  • Nieuwbouw en projectontwikkeling
  • Kennis van VvE-beheer en Facilitair beheer van b.v. MFA’s

Ons inzetgebied

In het verleden zijn wij o.a. ingezet voor de opbouw van een technisch bedrijfsbureau, het volledig opzetten van de projectstructuur en renovaties binnen een afdeling Projecten, ervaring opgedaan binnen een commercieel project- en bouwmanagementbureau met werken in de regio Tilburg.

En na een fusie in Waalwijk heeft FvD zijn toegevoegde waarde geleverd door het (mede) opzetten van een afdeling Vastgoed en de ontwikkeling van een projectleidersfunctie. Vervolgens is FvD ingezet als Coördinator Projectontwikkeling om de enorme nieuwbouwopgave rondom Waalwijk te bewerkstelligen.

COBOUW NIEUWS